Snekkertjenester

Vi utfører alle typer snekkertjenester. Alt fra nybygg til oppussing.

Kontakt oss

Vi har god faglig kompetanse innen for tømreryrket

Trofors Byggemontering kan blant annet hjelpe deg med:

Ikon av svart hake

Nybygg

Har du planer om å bygge nytt? Trofors Byggemontering bistår deg ved oppføring av nybygg på eksisterende tomt, fra grunnarbeid til nøkkelferdig hus. Få jobben utført av fagfolk og tømrere med lang erfaring og høy kompetanse. Ta kontakt for en helt uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Ikon av svart hake

Tilbygg

Trenger du mer plass? Vi hjelper deg med alle type tilbygg og påbygg. Enten du ønsker å utvide kjøkkenet, eller kanskje utvide eksisterende boligmasse med et nytt inngangsparti, eller ny terrasse. Vi vet hva som er søknadspliktig og bistår deg gjennom prosessen.

Ikon av svart hake

Garasje/Redskapshus

Vi har lang erfaring med å bygge garasjer, både frittstående eller garasje tilknyttet eksisterende bolig. Bygg en redskapsbod med god plass til oppbevaring av hageredskapene, eller prat med oss om større prosjekt som for eksempel en ny etasje til huset.

Ikon av svart hake

Portmontering

Vi tilbyr porter til både privat- og industrinæringen, med eller uten montering. Vi leverer moderne leddporter med høy kvalitet fra Edlandsporten, og kan oppereres manuelt eller automatisk. For mer informasjon ta kontakt for en hyggelig samtale.

Ikon av svart hake

Oppussing/Renovering

Er det på tide med en oppgradering? Vi tar på oss alt fra små oppussingsprosjekter, til totalrenovering av større bygg. Våre fagfolk tar på seg jobben, og utfører den i henhold til dine ønsker, og er behjelpelige med gode råd og smarte løsninger underveis i prosessen.

Ikon av svart hake

Etterisolering

Er det ofte kaldt og guffent innvendig? Da kan det lønne seg at Trofors Byggemontering kommer på en befaring. Vi utfører effektiv etterisolering av både tak, vegger og loftsgulv. Opplever du kald trekk fra vinduer? Vi hjelper deg med å oppgradere til nye og moderne vindu med gode isolasjonsegenskaper.

Ikon av svart hake

Eventuelt

Dersom det er noe annet du trenger dyktige fagfolk og tømrere til er det bare å ta kontakt. Vi er et allsidig byggfirma med et stort kontaktnettverk og høy kompetanse. Dette gjør oss i stand til å utføre et bredt spekter oppdrag. Fortell oss gjerne mer om ditt prosjekt.