Ferdig garasje – Slik som du ønsker

Ferdig garasje – Slik som du ønsker

Ønsker du å få på plass en garasje på kort tid? Våre ferdig garasjer holder høy standard og kan leveres med ønsket kledning!

La oss introdusere deg for våre ferdige garasjer – en bekymringsfri og pålitelig løsning som tilfredsstiller dine behov og forventninger.

Taket – Tilpasset dine ønsker

Vi forstår at taket er en vesentlig del av enhver garasje, ikke bare for beskyttelse men også for estetisk uttrykk. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av takløsninger, inkludert Alsvåg takplater, granulerte panner (decra) eller takshingel. Velg den typen som best komplementerer din eiendom!

Kvalitetsporter fra Edlandsporten

Sikkerhet og funksjonalitet går hånd i hånd når det kommer til våre garasjeporter. Vi benytter isolerte stålporter fra Edlandsporten, kjent for sin holdbarhet og kvalitet. Dette garanterer en varig og pålitelig adgang til din nye garasje.

Reisverk – effektiv og Pålitelig

Vi tilbyr reisverket i precut eller tilpasset fastlengder. Dette minimaliserer behovet for skjæring og gir raskere og mer kostnadseffektiv montering. Uansett ditt valg, får du et reisverk som oppfyller alle standarder for kvalitet og sikkerhet.

Utvendig Kledning – akkurat som du vil ha det

Fra klassisk tre til moderne kompositter, gir vi deg friheten til å velge din foretrukne utvendige kledning. Vårt mål er å levere en garasje som harmonerer perfekt med din eksisterende eiendom.

Vinduer og Dører – praktisk og stilig

Våre standardvinduer måler 11x6 og er topphengslet, men vi tilbyr også andre mål etter dine spesifikke behov. Når det kommer til dører, leverer vi ståldører med aluminiumskarm, som kan tilpasses for å matche garasjeporten, om det er ønskelig.

Hvorfor velge Trofors Byggemontering?

  • Kundetilpassede løsninger: Vi jobber tett med deg for å sikre at alle dine behov og ønsker er ivaretatt.
  • Høy kvalitet: Alle våre materialer og komponenter er nøye utvalgt for å møte høye kvalitetskrav.
  • Effektiv levering og montering: Vår erfaring og ekspertise sikrer en sømløs og effektiv prosess fra bestilling til ferdigstillelse.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan gjøre ditt garasjeprosjekt til en realitet. Din drømmegarasje er bare en telefonsamtale unna!

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en henvendelse eller ring oss for en hyggelig samtale.