Om Trofors Byggemontering

Kontakt oss

Om oss

Året 1985 ble familiebedriften Trofors Byggemontering etablert av Hans Louis Olsen. Da lokalisert på den gamle lokstallen ved Trofors sentrum. På den tiden var det stort sett bare 3 typer husbankhus, noe som tillot produksjon til lager. Dette ble i stor grad sendt med godstog både sør og nord i landet.

I 1995 flyttet bedriften til Skogstad, hvor vi er den dag i dag. Parallelt med takstolproduksjonen, har vi i den senere tid utvidet med salg av trelast, byggevarer og snekkertjenester.

Trofors Byggemontering ble i 2020 omdannet til AS og sønnen Øystein Kolberg Olsen tok over driften. Han har jobbet fast i firmaet siden sommeren 2004, samt hver sommerferie i årene før dette. I dagens marked der nesten ingen hus har lik grad eller spennvidde, blir alt av takstoler skreddersydd til hvert enkelt prosjekt.  

 

Ikon av svart hake

Fagarbeidere

Våre ansatte har god kompetanse og erfaring i sitt yrke, slik at man kan utføre tidsriktige løsninger som passer deg best. I den senere tid har bedriften økt kvaliteten blant ansatte og kan stå til disposisjon med fagarbeidere. Vi kan utføre oppgaver som omfatter bygging og montering av ulike typer trekonstruksjoner.

kontakt oss i dag

Vi håper du også kan bli en av våre fornøyde kunder!

Kontakt oss