Om oss

Året 1985 ble familiebedriften Trofors Byggemontering etablert av Hans Louis Olsen. Da lokalisert på den gamle lokstallen ved Trofors sentrum. På den tiden var det stort sett bare 3 typer husbankhus, noe som tillot produksjon til lager. Dette ble i stor grad sendt med godstog både sør og nord i landet.

I 1995 flyttet bedriften til Skogstad, hvor vi er den dag i dag. Parallelt med takstolproduksjonen, har vi i den senere tid utvidet med salg av trelast, byggevarer og snekkertjenester.

Trofors Byggemontering ble i 2020 omdannet til AS og sønnen Øystein Kolberg Olsen tok over driften. Han har jobbet fast i firmaet siden sommeren 2004, samt hver sommerferie i årene før dette. I dagens marked der nesten ingen hus har lik grad eller spennvidde, blir alt av takstoler skreddersydd til hvert enkelt prosjekt.

Våre ansatte har god kompetanse og erfaring i sitt yrke, slik at man kan utføre tidsriktige løsninger som passer deg best. I den senere tid har bedriften økt kvaliteten blant ansatte og kan stå til disposisjon med fagarbeidere. Vi kan utføre oppgaver som omfatter bygging og montering av ulike typer trekonstruksjoner.