Oppussing/renovering

Oppussing/renovering

Er det på tide med en oppgradering? Et oppussingsprosjekt har kanskje vært lenge etterlengtet? I så fall forstår vi viktigheten av at resultatene blir som forventet.

Vi tar oss av hele jobben

Avhengig av hva du ønsker å pusse opp, vil det være spesifikke elementer ved byggeprosjektet å ta hensyn til. Dette kan for eksempel dreie seg om el-anlegget eller VVS. Her i Trofors Byggmontering har vi lang erfaring med både mindre oppussingsjobber og totalrenovering av større bygg, og stiller opp med alle nødvendige ledd i oppussingsprosjektet.

Lang erfaring med oppussingsprosjekter

Våre fagarbeidere utfører jobben i henhold til alle krav og forskrifter som gjelder for ditt prosjekt. Her i Trofors finner du en stab med dyktige fagpersoner som yter sitt beste for at du skal få det resultatet du ønsker. Vi er en familieeid bedrift med tilhørighet til Trofors, og har drevet oppussingsprosjekter i lang tid.

Vi bistår med rådgivning

Du sitter helt sikkert med en del spørsmål angående hele prosessen. I tillegg til å kunne svare deg på spørsmål om selve oppussingsprosessen kan vi også være behjelpelig med gode råd til smarte løsninger og design.

Vi står klare til å ta på oss ditt oppdrag. Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp med oppussingen.

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en henvendelse eller ring oss for en hyggelig samtale.