Garasje/redskapshus

Garasje/redskapshus

Skal du bygge garasje? Vi har lang erfaring med å bygge små konstruksjoner som garasjer, redskapshus og boder.

Enten det er en solid garasje for bilen og verktøyet, et funksjonelt redskapshus for hageutstyret, eller et sjarmerende dukkehus som vil begeistre barna – vi har løsningene og erfaringen for å gjøre dine planer til virkelighet.

Krav til frittstående bygg

I motsetning til tilbygg er ikke garasje, redskapshus eller liten bod en konstruksjon du nødvendigvis trenger å sende inn søknad til kommunen for å bygge. Ifølge byggesaksforskriften kan du sette opp en frittliggende bygning som ikke har et samlet bruksareal på over 50 m2. Det skal heller ikke være høyere enn 4 m. eller ha en gesimshøyde på over 3 m. En slik frittliggende bygning kan settes opp med en etasje, og det skal heller ikke bygges kjeller. Til slutt må bygget være plassert minst 1 m. fra nabogrense og andre bygninger på eiendommen, samt ikke bygges over ledninger i jorda.

Om bygget ditt innfrir kravene som er nevnt ovenfor, kan du enkelt sette i gang med byggeprosjektet. Så gjelder det bare å finne en aktør til å hjelpe deg. Vi i Trofors Byggemontering kan bistå deg med frittstående bygg som:

  • Garasje
  • Redskapshus

Vi hjelper deg under hele prosessen

Skulle du mot formodning ønske å bygge et frittstående bygg som overskrider kravene til byggesaksforskriften, kan vi også bistå deg i søknadsprosessen. Ta kontakt i dag om du ønsker hjelp med ditt neste byggeprosjekt!

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en henvendelse eller ring oss for en hyggelig samtale.