Garasje/redskapshus

Garasje/redskapshus

Skal du bygge garasje eller redskapshus? Hos Trofors Byggemontering har vi omfattende erfaring med å konstruere ikke bare garasjer, men også redskapshus og boder som tilfredsstiller alle dine behov.

Enten du trenger en solid garasje for bilen og verktøyene, et funksjonelt redskapshus for hageutstyret, eller et sjarmerende dukkehus som vil glede barna, har vi de nødvendige løsningene og ekspertisen til å realisere dine drømmer.

Forstå kravene til frittstående bygg

I motsetning til tilbygg trenger ikke konstruksjoner som garasjer eller redskapshus nødvendigvis en byggesøknad til kommunen. Ifølge byggesaksforskriften kan du oppføre en frittliggende bygning med et bruksareal under 50 m2, som ikke overstiger 4 meter i høyden eller en gesimshøyde på over 3 meter. Disse byggene kan konstrueres uten kjeller, må plasseres minst 1 meter fra nabogrensen og andre bygninger på eiendommen og skal ikke bygges over underjordiske ledninger.

Om bygget ditt innfrir kravene som er nevnt ovenfor, kan du enkelt sette i gang med byggeprosjektet. Så gjelder det bare å finne en aktør til å hjelpe deg.

Våre tjenester for frittstående bygg

I Trofors Byggemontering kan vi bistå deg med å bygge frittstående konstruksjoner som garasjer og redskapshus. Vårt team står klart til å veilede deg gjennom hele byggeprosessen, fra planlegging til ferdigstillelse.

Hvorfor velge Trofors Byggemontering for ditt garasje- eller redskapshusprosjekt?

Hos Trofors Byggemontering skiller vi oss ut ved vår tilpasningsdyktighet og forpliktelse til kvalitet. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vår tilnærming er alltid skreddersydd for å møte de spesifikke behovene og ønskene til hver kunde. Vår ekspertise strekker seg fra enkel garasjebygging til mer komplekse redskapshus med tilpassede funksjoner som maksimerer både funksjonalitet og estetikk. Med vårt dedikerte team kan du være sikker på at ditt prosjekt vil bli gjennomført med høyeste standarder for håndverk og kundetilfredshet.

Vi hjelper deg under hele prosessen

Skulle du ønske å bygge et frittstående bygg som overskrider standardkravene, står vårt team klar til å bistå deg i søknadsprosessen, sikre at alt går i henhold til gjeldende regelverk.

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en henvendelse eller ring oss for en hyggelig samtale.