Industriport: finn den riktige for din bedrift

Industriport: finn den riktige for din bedrift

Trenger du en industriport? Hos Trofors Byggemontering kan vi hjelpe deg med å velge og installere en robust og sikker industriport som oppfyller dine spesifikke krav.

Vi leverer porter fra Edlandsporten. Dette er garasjeporter for både private og industri som er lette å håndtere og sikre i bruk. Portene er forsynt med kraftige hengsler og beslag og er tilgjengelig for både manuell eller automatisk styring.

Tre essensielle kriterier for valg av industriport

Når det kommer til å finne en industriport, er det flere viktige faktorer som bør vurderes for å sikre at du får en løsning som passer både dine behov og din bedrifts operasjonelle krav. Her er noen av de mest sentrale punktene:

Når du velger industriport, er styrke, sikkerhet og utseende avgjørende. Med industriporter fra Edlandsporten, er du garantert en løsning som dekker alle disse viktige behovene. Edlandsporten har stått som leverandør av solide leddporter helt siden 1970. Gjennom innovasjon i tråd med tradisjon skaper leverandøren det beste av det beste innen industriporter.

Hvordan velge den perfekte industriporten for din virksomhet

Valget av den riktige industriporten kan virke overveldende med mange faktorer å vurdere. Hos Trofors Byggemontering ønsker vi å hjelpe deg ved å fremheve nøkkelfaktorer som vil guide deg til det beste valget for din virksomhet. Som en godt etablert leverandør av industriporter, ønsker vi å belyse noen kritiske faktorer som kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen for din bedrift.

Prioriter sikkerhet: avanserte sikkerhetsfunksjoner i industriporter

Sikkerheten kommer alltid først. Våre industriporter er utstyrt med fotoceller og sikkerhetskontakter, og tilbyr dermed avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot ulykker og skader.

Bygg for å vare: kvalitet og holdbarhet i våre industriporter

Hver port vi leverer er konstruert av materialer av høy kvalitet for å sikre lang levetid og minimalt vedlikehold. Vi forstår at en industriport er en investering, og vi gjør alt vi kan for å gi deg en port som tåler tidens tann.

Finn den ideelle størrelsen: tilpasning av industriporter

Vi tilbyr porter i ulike størrelser og dimensjoner for å møte de spesifikke behovene i din bransje. Enten du trenger en port for store lastebiler eller mindre kjøretøy, har vi en løsning for deg.

Reduser driftskostnader med energieffektive industriporter

Våre porter er designet med optimal isolasjon og tetningselementer som reduserer energitap, noe som igjen kan resultere i betydelige kostnadsbesparelser for din bedrift.

Tilpassede funksjoner for økt industriell effektivitet

Trenger du en port som åpner og lukker raskt? Eller kanskje du har behov for avanserte sikkerhetssystemer? Vi tilbyr en rekke funksjoner og tilpasninger som kan integreres i din eksisterende infrastruktur.

Vurder total eierskapskostnad: en langsiktig investering

Mens pris er en viktig overveielse, er det essensielt å også ta hensyn til total eierskapskostnad når du velger din industriport. En høykvalitets port med lavt vedlikeholdsbehov kan spare deg for betydelige summer på lang sikt.

Gjennom Edlandsporten kan vi tilby et bredt sortiment av industriporter, i mange ulike utførelser. Trenger du en skreddersydd industriport for dine behov, er mange av modellene enkle å justere på!

Leddport til industri – et smart valg

Når det kommer til valg av port, er leddport gjerne et populært valg i industrien, og det av flere grunner:

Maksimal bruk av plass

En av de mest fremtredende fordelene med leddporter er deres plassbesparende design. Dørene åpnes vertikalt, noe som gir deg maksimal gulvplass og utnyttelse av lagerområdet, en essensiell faktor for mange industrielle operasjoner.

Fleksibilitet og tilpasning

Leddporter kan tilpasses en rekke forskjellige åpninger og er dermed en av de mest fleksible port alternativene på markedet. Enten du har begrenset sidemål eller en uvanlig døråpning, finnes det en leddport som passer dine behov.

Sikkerhet og pålitelighet

Våre leddporter er konstruert med flere innebygde sikkerhetsfunksjoner, inkludert fotoceller og sikkerhets kontakter. Dette sikrer en tryggere arbeidsplass og minimerer risikoen for ulykker.

Enkel betjening

Med en enkel og intuitiv betjening mekanisme, gjør leddporter det enkelt for de ansatte å åpne og lukke porten raskt, noe som bidrar til økt effektivitet i arbeidsflyten.

Høy energieffektivitet

De tette forseglingene og isolasjonsmaterialene i våre leddporter sikrer utmerket termisk effektivitet, noe som kan resultere i betydelige besparelser på oppvarming og kjøling av bygget.

Flere valgmuligheter

Våre industriporter er skreddersydde for dine behov, konstruert av fleksible seksjoner i enten stål eller aluminium. Dette gir deg friheten til å tilpasse portens format, funksjonalitet og utseende. Som en ekstra bonus kan portene leveres i hvilken som helst RAL-farge, slik at du kan matche dem perfekt med bedriftens designprofil.

Takket være bruk av førsteklasses materialer som er både galvanisert og overflatebehandlet, er våre portpaneler spesielt robuste mot korrosjon. Dette sikrer dem en lang levetid, selv under de mest ekstreme værforhold. Med vår kvalitetsgaranti kan du føle deg trygg på at din investering vil vare i årevis.

Robuste industriporter

Portene fra Edlandsporten er produsert med mange applikasjoner og designet for å stå imot selv ekstreme værforhold. Uansett om de blir utsatt for vann, vind, snø, frost eller varme vil de fungere optimalt der de er montert.

Ettersom industriportene utelukkende tar i bruk kvalitetsmaterialer som blir galvanisert og overflatebehandlet, er industriportene svært godt beskyttet mot korrosjon. Med det kan vi garantere en holdbar port som tåler det nordiske klima.

Sikkerhet først

EU-kommisjonen har innført retningslinjer i EN 13 241 1: 2003 standard som sikrer kvalitet og sikkerhet for industriporter. Som det har blitt bestemt og akkreditert av SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt overholder alle porter fra Edlandsporten kravene etter CE NEN standarden.

På jakt etter den perfekte industriporten? Kontakt oss for å diskutere dine behov, og sammen finner vi den ideelle løsningen for din bedrift.

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en henvendelse eller ring oss for en hyggelig samtale.